Tovább a tartalomhoz

200 Ft-onként 1 pont jár minden saját előadásra szóló jegy és bérlet vásárlásakor. Páholyokba, illetve az Eiffel Műhelyházba szóló jegyek és bérletekért dupla pont jár

Pontgyűjtési időszak:

A regisztráció pillanatától kezdődik a pontok gyűjtése. A pontgyűjtési lehetőség minden szeptember elsejétől a következő év augusztus 31-éig tart.

Ha a Tag eléri valamelyik magasabb kedvezménysáv alsó ponthatárát, akkor azonnal megkapja azt a kedvezményszintet. Szintugrás lehetséges a pontgyűjtési időszakban, visszalépés viszont csak az pontgyűjtési időszak végén történhet meg az évadzáráskor (augusztus 31).
Augusztus 31-ével megtörténik az aktuális pontgyűjtési időszak elszámolása:

  • Ha az aktuális pontgyűjtési időszakban volt szintugrás, akkor az elért kedvezménysáv a teljes következő pontgyűjtési időszak alatt megmarad!
  • Ha az aktuális pontgyűjtési időszakban nem volt kedvezménysáv váltás, akkor az aktuális pontok alapján határozzuk meg a következő évadra szóló kedvezményszintet.
    • Ez a kedvezménysáv lehet azonos az eddigivel vagy annál alacsonyabb szintű.

A Tag adott évadban gyűjtött pontszámaiból levonásra kerül az aktuális kedvezménysáv alsó ponthatára. A fennmaradó pontok tovább vihetőek a következő évadba. Szeptember 1-jével automatikusan folytatódik a pontgyűjtés az elszámolás alapján besorolt szintről, illetve a fennmaradó pontokkal.

  • A hűségprogramban lévő pontgyűjtés, és kedvezmény érvényesítés a vásárlások során bejelentkezéshez kötött. A vásárlás előtt emiatt feltétlenül szükséges a vásárlónak bejelentkezni a hűségprogram fiókjába.
  • Az Opera.hu oldalon „Regisztráció/Belépés” gomb segítségével lehetséges regisztrálni, majd belépni a fiókba.
  • Személyes vásárlás esetén a virtuális kártya QR kódjának beolvasásával érvényesíthető a kedvezmény. A kártya a regisztrációkor kiküldött e-mailből, valamint később az applikációból is elérhető lesz.

Az egyes szintekhez tartozó százalékos jegyvásárlási kedvezmények, valamint egyéb kedvezmények nem összevonhatók. Vásárláskor az elérhető legmagasabb kedvezmény érvényesíthető.